Sosialisering – inngjerdet og organisert

Jeg tilbyr sosialiseringstreff for både valper og voksne hunder på inngjerdet og flott tomt i Slemmestad/Røyken. Det vil være fullt fokus på god sosial læring for alle parter.

Det vil bli inndel og tilpasset etter alder, kjønn, rase og type (usikker, selvsikker osv) for at alle hundene skal få en god opplevelse med andre. Valper vil ikke bli plassert med viltre unghunder.

482450_455550261198050_811333277_n

Når: Dagtid/kveldstid høsten 2013 på avtale/forespørsel (antageligvis på dag og kveldstid tirsdager og onsdager).

Pris: – 1. gangen: 200kr. Vi kartlegger og legger opp videre sosialisering til akkurat din hund, og du får tips til hvordan dere og kan jobbe med dette alene.
2.-4. gang 150 kr
5. gang(og videre utover) 80 kr x 5 for 5 klipp (5 ganger), eller man kan kjøpe enkeltgang for 100kr.

Maks antall pr gang: 4 hunder

For hvem: Valper, unghunder, voksne hunder. Har du en hund adferdsproblemer må vi sette de andre hundenes sikkerhet først. Men ta gjerne kontakt, jeg skal hjelpe dere med tips til hvordan dere kan legge opp sosialisering for å få en tryggere hund. I noen tilfeller kan det være lurt at vi setter opp en privattime eller konsultasjon før du evt blir med på hundetreffene.

Jeg vil også ha fokus på roligtrening for de hundene som trenger det, og jeg vil gi tips til hvordan få en rolig og trygg hund i samvær med andre hunder. Det er hunden som bestemmer når de bør ta pause/avslutte leken. Jeg har utdannelse innen hundens språk og adferd og kommer til å gi tips til når hundene/valpen bør roe seg ned og hvorfor.

Er du interessert? Send meg en mail på positiv.hundetrening@hotmail.com med din hund sin alder, rase, kjønn, ønsker, problemer, ønsker, behov og litt generell info om hunden. Merk gjerne mailen med «hundetreff».

Ps. Dette er ett nyoppstartet prosjekt og forandringer vil kunne oppstå. I første omgang vil jeg nå få en oversikt over hunder som er interessert, for så å sette sammen grupper/par etterhvert som  jeg får flere variasjoner av hunder.
_M7A1989_web-3 _M7A1992_web
Ønsker du å se bilder fra treffene som allerede har vært så finner du det HER.