Foredrag: Trening, skader og behandling av hund

Kveldsforedrag med Carmen G. Kadim: Trening, skader og behandling av hund

Tid: 4. September kl 18.00-21.30
Sted: Hvalsmoen/hønefoss
Pris: 400kr

Dette er ett foredrag for deg som ønsker å få ett innblikk i viktigheten av å ivareta hundens fysiske helse for optimalt livskvalitet, enten du har familiehund eller driver aktivt på konkurransenivå med hundesport.
IMG_2231

Nordisk hundemassasjeskole v. Carmen G. Kadim skal ha ett kveldsforedrag om hundens anatomi og funksjon. Hun vil blant annet snakke om viktigheten ved riktig fysisk trening for hund, oppvarming, nedtrapping, restitusjon og hvordan forebygge skader. Hun vil komme inn på vanlige skader og snakke om forskjellige behandlingsformer som hundemassasje, laser og rehabilitering, og hvordan dette påvirker hundens kropp. Det vil også bli demonstrasjon av en enkel hundemassasje.

Om foredragsholder:
Carmen er utdannet klassisk massør på mennesker og hundemassør, soneterapeut, aromaterapeut, rosenterapeut og er utdannet innen øreakupunktur, kinesologi, og termografi på hund. Hun har drevet aktivt med jakthunder og jakthundtrening i 20 år, og trent hunder for andre profesjonelt.
Hun har vært student ved universitetet i Trondheim og tatt blant annet humanbiologi. Hun har videreutdannet seg innen Heste- og Hundeassistert psykoterapi og læring.
Her bruker man hest og hund terapeutisk innenfor psykiatrien, næringslivet og selvutvikling.
Carmen var den som gjorde hundemassasje kjent og tilgjengelig i Norge. Først som lærer for Axelsons i Norge fra 1997-2005, før hun startet sitt eget firma. Les mer om Carmen på www.nordiskhundemassasjeskole.no

Ansvarlig: Canis Hundeskole avd Ringerike & Hadeland i samarbeid med Positiv Hundetrening v. Therese N. Andersen
Påmelding til: therese@canis.no
Sted: Hønefoss (Hvalsmoen, Canis avd ringerike og hadeland sine innendørslokaler).

Bindende påmelding. Ved spørsmål send mail til Therese: therese@canis.no

Sted: Hvalsmoen bygg 153, 3514 Hønefoss Veibeskrivelse: Søk på «Hvalsmoen, Ringerike på google maps. Når du har kjørt over ei smal bru og inn på området (gammel militærleir), kjør til du har Mekonomen på høyre side og ta av veien inn til venstre der det står skiltet Hvalsmoen Museum (flere like platebelagte bygg på rekke), vårt bygg er merket med 153)
1458692_10152772687347222_3596046266851592943_n

2 thoughts on “Foredrag: Trening, skader og behandling av hund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s