Spesialsøktrening 2

På søndag var det andre gangen vi var på Lahaugmoen og trente spesialsøk. Er så utrolig nyttig å trene sammen med andre når man gir hverandre feedback osv. Man blir også mere bevisst selv på hva man burde gjøre/ikke gjøre ved å se på andre. Så det er veldig nyttig å trene sammen med andre på den måten.

Denne gangen var vi 5 ekvipasjer inkluert Tellus og meg. Den første økta gikk så som så. Selvom han hadde flere fine markeringer. De andre gjorde meg da oppmerksom på at jeg burde ha sluttet etter de ekstra gode markeringene og tatt pause. Og at jeg generelt holdt på veldig lenge. I mitt hode gjorde jeg ikke det, så derfor var det superbra å få denne feedbacken.

Neste økt gikk veldig mye bedre. Og vi startet med introdusering av flytende te, istedet for tepose i koppene. Dette var ikke noe problem, så økta etter gikk vi ned på litt mere utvannet te. Dette var heller ikke noe problem. Og han hadde en superbra økt, hvor jeg hadde få repetisjoner før jeg tok han ned i sitt. Og jeg passet på å avslutte når han gjorde noe som var superbra. Så vi hadde en økt som rett og slett var råbra. Men superflotte markeringer og god flyt.

Jeg merket generelt at Tellus var litt ekstra sliten i dag. Jeg er vant til at han er veldig fokusert når vi trener spesialsøk, så derfor ble jeg litt overrasket etter første økta hvor han til og med titta seg rundt i rommet på plattformen, det pleier han ikke gjøre(han er somregel bare fokusert på søket). Men igjen, nøkkelen var korte men effektive økter. De gangene jeg strakk ting for langt, begynte han å få stemplingstendenser(siste økta), så han var tydelig sliten. Og jeg burde tatt hintet litt før. Men hadde jeg vært flink jevnt gjennom alle øktene med å kun gjøre det kort og effektivt, hadde nok kvaliteten på alle øktene vært mye bedre. Så dagens fornuftige ord er: KORTE OG EFFEKTIVE ØKTER for best mulig resultat, uansett hva man trener på 🙂383239_10151899201572222_879553436_n

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s