Flytting og nytt hus – igjen

Da var Tellusen og jeg godt planta i nytt hjem. Ja. Jeg kan gå så langt som å kalle det ett hjem, ikke bare ett hus. Var jo så lei meg for at jeg skulle flytte fra det jeg for første gang så på som ett hjem. Og at ting skulle bli degradert til bare ett sted å bo..Eller ett sted for å få tak over hodet. Men neida. Her er det jaggu blitt fint.
PM7A1221
Jeg må bare si at Tellus har virkelig imponert meg i denne prosessen. Vi var så heldige å få overta nytt hus flere uker før overtagelse. I tillegg er det nye huset kun 10 min kjøring unna det andre huset, så vi har hatt god tid til å flytte ting, bli kjent og hilse på folk og hunder i nabohuset. Noe som har vært en fordel

Tellus har tatt det hele med knusende ro. Akkurat nå er han totalt utslitt. Men det er jeg og. Men det skulle bare mangle. Under hele flytteprosessen i går, gikk han bare løs over alt hele tiden. Han tassa rundt med meg, gikk litt i veien for flyttegutta, stjal litt mat fra søpla, kosa seg med å undersøke kroker og kriker som ble tomme for møbler, og ikke minst måtte han følge endel ting opp på flyttelasset og passe på at alt gikk pent for seg.

Han har også hilst på mange fremmede folk under prosessen. Flyttemannen løp han bare gledelig bort til og kosa med. Han fikk til gjengjeld masasje på rompa så Tellus var i himmelen. I tillegg har vi vært endel i det nye huset. Pga frossent vann, måtte nabomannen fly litt inn og ut og frem og tilbake. Dette aksepterte Tellus fullt ut, tiltross for at han fartet rundt med verktøy i mørket og kom inn og ut døra osv.

Nabojentene (to dachstisper) har han jo allerede sjarmert i senk. Det møtet gikk strålende, og han inviterte til lek.  Han er iblant frier på døra deres. Men om det er hundene, eller bare det faktum at det er ett hus han kan undersøke vet jeg ikke. Haha, han er så søt. Han bare elsker å undersøke han ❤ Men så fort jeg spør om han vil være med på tur, så glemmer han jentene og tasser stolt videre.
PM7A1228Det virker som han storkoser seg. Og syns det er spennende å få være med der det skjer. Være en del av alt som skjer. Få hilse på nye folk, og ikke minst mestre det! Få undersøke nye områder og rare steder på tomta her. Jeg ser på hele holdningen hans at han liksom tripper så stolt og fornøyd rundt. Rett og slett skikkelig tilfreds! Og det er så herlig å se! Virker som han har vokst så utrolig mye bare på denne flytteprosessen. Han beviser at sammen klarer vi alt mulig rart. Og ikke minst med masse trygghet klarer han uendelig mye alene også! Virker også som forholdet våres er enda mere styrket. At han på en måte ser litt opp til meg. Han har sånn blikk «Mamma, hva skal vi gjøre nå da?» med ett forventnings og tillitsfullt blikk. Virker som han er klar for nye eventyr. Klar for å gjøre masse gøy. Sammen med meg. Og jeg er så absolutt klar! 🙂 Og det digger jeg!
PM7A1777
stue

PM7A1784
verdens beste besøk i stua

PM7A1786
stua mot kjøkken og gang

PM7A1794
soverom

PM7A1797
kjøkken

PM7A1799
stue

PM7A1232
Utsikt fra ene siden av huset

PM7A1233
mitt lille hus

PM7A1238
Nobohuset til høyre, og skogen rett bak bilene 😉

Vi er no veldig slitne, men veldig fornøyde. I morgen gjenstår fotoshoot, mere rydding og nedvasking av det gamle huset. Og forhåpentligvis en fridag på mandag! Enn så lenge blir det fullt kjør med artikkelskriving, fyr på ovnen, stearinlys, verdens beste gutt ved min side og Vamp på stereoen. Livet smiler.

6 thoughts on “Flytting og nytt hus – igjen

  1. ÅÅÅh, jammen og det så det koslig ut med deg 🙂 Heldige dere er som har vinter også!(her er det så og si ikke en snøskvett igjen, bare blankis her og der :P) Tror du har all grunn til å være fornøyd 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s