Flytting…igjen…

Dessverre ble det slik at Tellus og jeg må flytte. Årsaken var rett og slett av sønnen til huseier trengte stabilt sted å bo… Noe som var supertrist. Verden min braste litt sammen. Men etterhvert som tiden har gått har jeg egentlig bare hatt lyst å flytte. Det har flytta inn litt nye hunder her og der, hos begge de nærmeste naboene, og generelt vært endel uro her, så den siste tiden har jeg sett frem til å finne ett nytt sted å bo.
IMG_2127 IMG_2146 IMG_2154
Jeg har en lang liste for at jeg skal trives, slappe av og føle meg tilfreds. Og det å føle meg tilfreds i mitt eget hjem er ekstremt viktig for både meg og Tellus, hvis ikke stopper ting opp, og en ond sirkel er i gang.
IMG_2207
Det har faktisk vært god respons på annonsene mine, men ingen av husene har vært sånn «YES». Men omsider har jeg nå bestemt meg da, og takket ja til ett hus oppi høgget her. Det er ca 5 min lenger kjørevei enn her jeg bor nå, det ligger på samme tomt som ett annet hus. I huset bor en liten familie på tre, en superhandyman, kona og datteren på 15. Veldig hyggelige folk. Og ikke minst er det en god trygghet å ha kar med traktor og litt handykunnskap som nærmeste nabo. I og med det e rlitt oppi skauen..:P I tillegg har de to veldig søte dachstisper som brukes til jakt. Tellus kan jo ikke være løs med de, men så fort vi får opp innhegning til sommeren så blir ikke det noe problem i det hele tatt.
IMG_2184
Så da flytter vi inn(så fort deposimskontoen er oppe og går) i dette lille huset snart. Det er både solrik tomt, og fine muligheter for å inngjerde baksiden av huset. Vi har egen garasje og skauen rett utenfor døra. Jeg syns å huske at skogen var litt mørk og tett. Så jeg måtte jo prøvegå i den;) hehe. Så jeg gikk morgenturen med Tellus her. Og til min store glede var det relativt åpent og fint, så vi kommer nok til å sette stor pris på den. Du kan liksom gå i evigheter her! Luna var også med og fikk seg en liten testrunde, og sjekka ut huset og slikt. Hun syns både hare og revesporene som var både her og der, var i overkant interessant! Men heldigvis var leken jeg hadde med temmelig kun den også;)

2 thoughts on “Flytting…igjen…

  1. Det lyder da som et helt fantastisk sted, du skal flytte til. Og hvilke naboer!!!

    Sæt mundkurv på din hund (for naboernes tryghed)og lad den møde naboens hunde én ad gangen. De finder sikkert ud af at omgås.
    Jeg tænker det kunne være smart at få det klaret før din hund føler sig for selvsikker i territoriet.

    • Takk, Inger:) Blir nok bra!

      Tellus finnes ikke aggressiv mot tisper, så hverken munnkurv eller å hilse på en og en er nødvendig. han er bare voldsom og mobbete i lek med andre når han løs(derfor får han ikke være løs med mindre hunder, store går helt fint:), men i bånd er han en engel når han hilser. Han er flink til å vrikke på rompa og gjør alt for å sjarmere damene rundt seg;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s