Foto: Tur med Søta

Yess, tro det eller ei, men hun heter faktisk Søta;) Tellus har nemlig vært på enda en date. denne gangen med en jevngammel amerikansk bulldog tispe.

Jeg hadde egentlig håpet på litt ordentlig tette lekebilder til en artikkel jeg skriver, men det blei det dårlig med gitt! hehe. Men egentlig er jo det bare positivt, for det tyder på at sosialiseringen gikk riktig for seg;) de fleste blir alltid sååå glad når hundene sine leker og herjer, jeg blir alltid sååå glad når Tellus bare tar seg tiden til å tasse rundt og ikke hele tiden være «på» daten sin.

Men de fikkk nå tatt seg noen løperunder og ble bra slitne likevel. Det ble bare ikke den bully-lekinga jeg hadde forventa:)

Søta og Tellus tasset egentlig stort sett rundt og snusa sammen. Veldig deilig,for stressnivået hans var konstant nede, så jeg kunne kalle på han når som helst underveis i turen. Vanligvis når vi går tur med andre hunder er stressnivået hans ofte en god del høyere, ergo han hører dårligere. Så igjen ett godt tegn på at dette var en god match, lite stress med en annen hund liker vi!
Litt kjeftebilder ble det derimot…hehe. Tellus må jo iblandt prøve seg med å yppe litt, bare sånn bittelitt:P

Alt i alt ble det en veldig koselig tur! Kjempesøt hund og veldig hyggelig eier som jeg håper vi får møtt flere ganger!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s