Tuuuur

Det som er så vanvittig fantatssk med å ha flytta, er at jeg har uendelig med turmuligheter! Det er liksom kjerreveier, stier, skog og oppstråkka løyper overalt! Og det er så mye å ta av at kjangsen for å møte noen er minimal!

Så i går kjørte vi bare rett oppi veien her og jaggu meg fant vi ikke ett stort og kjempefint vann! Vet at vi skal opp dit og grille, spise mat og ta en øl altså! Og i dag fant vi og enda en ny løype. Helt musestille, bare fuglene, tassinga til Tellus og meg pesende opp bakkene(neida…joda…).

Jeg er jo vandt til at det er folk OVERALT uansett hvor langt inni bushen du går, men nå kan vi gå tur løs uten å være bekymra at all. jeg følger såklart med, men altså det er så øde at det skal dukke opp folk vil være rart.


Som dere ser så koser vi oss! Jeg syns Tellus er så fin og herlig om dagen at jeg føler meg litt gal. Han tasser på tur, uten en eneste bekymring, smiler fra topp til tå og bare er verdens vakreste! Og pelsen hans begynner endelig å bli slik den var før han ble dårlig i magen en god periode, og er veldig slank og rett og slett perfekt i kroppen, og nei..jeg syns han bare er råfin! og DET trynet da. Ja…sorry pusesnakken…Men jeg elsker han litt høyt:P

Det er så herlig å se han koser seg og kan være så fri som han er. Løper løs hver dag i skogen, bader i bekkene, sukker og legger seg ned og tar en hvil når ejg er håpløs og skal ta macrobilder, og nei…Harmonisk og fin er han. Og jeg digger det!

2 thoughts on “Tuuuur

  1. Han er virkelig nydelig 😀 Og balnk og fin i pelsen- noen ganger kunne jeg ønske Ulviser også hadde denne blanke pelsen, for da hadde bildene blitt såååå mye finere 😀 ha ha..

    Før så syntes jeg vi aldri møtte mennesker, men nå syns jeg ikke vi gjør annet. Jeg tør neste ikke slippe dem lenger heller, fordi de har blitt så utspekulerte som fy 😛 Ikke like mye med meg, heldigvis, men det er fordi de veit jeg har mer kontroll enn visse andre (for å ikke si navn tilfelle han skulle lese det- he he). Trier «stakk» av for første gang her om dagen, og jeg blei så forbannet på han som var på tur med de, fordi han lot han gjøre det- har han først gjort det en gang kommer han garantert til å prøve seg igjen 😛 He he.. Irriterende, men sånn er det jo 😛 Det som var mest irriterende var at han løp feil vei, altså tilbake hvor vi bor men litt lenger ned i gaten- til POLITIMANNNEN som bor der som var på vei inn med en hund de passet. Altså, det er båndtvang liksom 😛 Han hadde møtt de på tur, og 3-4 minutter etterpå hadde han sluppet Trier igjen, men da bare stakk han etter de andre.. Bahh!

    Men jeg har funnet et sted hvor det absolutt ikke er noen- der vi var i går 🙂 Man må slite seg igjennom litt skog og kratt, men man kommer frem til en åpen plass hvor det er både en foss, et par bekker og en strand som de kan bade på 😀 Perfekt 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s