Foto: Tellus leker hingst

Da vi vr ho Anette, fant Tellus plutselig Tellus, Hippih sin kong! Og den lagde han såklart show for oss med.


Han så virkelig ut som en tro kopi av en skikkelig hingst som gjorde tidenes bukkesprang. Tror ikke han helt var klar over hvor teit han så ut! hihi.

Også får han alltid sånne akutt «nei-nå-må-jeg-legge-meg-ned» innfall når han holder på. Da ser han egentlig ut som han har ligget å sovet der lenge.men neida, han la seg ned i 20 skeunder, poserte, og så spratt han opp igjen. haha.


Og så stjal han kaninen jeg hadde før han la seg ned og solte seg istedet. Slitsomt å leke hingst!

8 thoughts on “Foto: Tellus leker hingst

 1. Herlige bilder! Kameraet klart til å fange det som måtte komme 🙂 Deilig når bikkjene finner på å leike slik av seg selv 🙂

 2. Hei på du!

  Jeg har et spørsmål jeg, som egentlig ikke har så mye med dette innlegget å gjøre 😛

  Men jeg bare lurer på det med sele- du har sikkert litt greie på det..
  Sånn under båndtvangen og litt generelt også, så hadde det jo vært greit å slippe å konstant gå med hunden i beina 😛 Jeg hater virkelig langline, fordi den bare surrer seg fast i beina på Ulvisene hele tiden- det er seriøst frustrerende. Turen går liksom til å konstant rette på linen, på en hund som ikke skjønner hva som skjer og bare surrer seg mer og mer inn mens jeg prøver å rette på den..

  Derfor lurer jeg på om du kanskje har et forslag på en sele som kunne egne seg til mine Ulviser som førte linen bort fra beina på en måte?? Og som så klart passer til dem- det er ikke alltid like lett å faktisk finne noen som passer, i alle fall ikke til Trier 😛 Fikk et tips om Hittra selen, men jeg har ikke så mye kjennskap til den. Jeg vil jo gjerne at det er en sele som sitter godt og gir trykk/støtte på riktig plass liksom.

  Hvis ikke du har noen forslag, så er det selvfølgelig greit 😉 he he..

  Ønsker deg og dine en forsatt fin påske 🙂

  • halloisen! Hmm, akkurat der er jeg litt usikker altså. Eneste type selen som på en måte er mest sjangs for at selen ikke surrer seg så veldig er sånn typisk trekkseler f.eks.søk opp free motion fra non stop, men det er jo liksom ingen tursele da..men der er liksom draget så langt bak, hodet mitt tror dt var mest effektivt i fht å holde båndet unna..men VET jo ikke.Hurrta selen er somregel en god sele. Drsom du titter litt på bildene av Luna, er den røde selen hun har, en hurtta sele:) Men kan dessverre ikke hjelpe deg sånn veldig mye her altså=/

   Men lykke til i allefall!
   Tusen takk, og god påske videre til dere også!:D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s