Kløftatur!

I helga var Tellus og jeg en tur på Kløfta hos Anette og vovvene! Slenger ut litt bilder;)


Fineste Hippih:)

Også var det da kommet ett nytt familiemedlem, eller en innflytter, nemlig bulldogen Emy!

Trenger jeg si så mye mer? Nei. Emy er som bulldoger flest.. Flate i trynet, snøftete, glad og kosete, vagger bortover veien og går rett på samme hva hun støter på!

Tellus fikk jo også hilse på Emy. Og det var ett spesielt og for meg ett veldig morsomt syn. Altså sosiale antenner har i allefall ikke bulldoger, og jeg fikk visst høre dette var vanlig.haha. Tellus var faktisk livredd! Han syns denne saken var kjempeekkel(han har aldri hilst på en bulldog før)! Han snusa greit osv, men så reiste han faktisk bust og flekka tenner(om han skal bølle eller annet, så brommer han bare, mn dette var faktisk tydelige tegn ppå at han var redd). Og så fort Tellus gjorde dette, så kom jo bare Emy eeenda nærmere. Tellus knurra igjen og løfta på leppa, og neida, dette syntes Emy bare var superkult, og kom enda mere oppi trynet hans og gikk etter han(ikke aggressivt altså, bare nysgjerrig og irriterende, haha). Og etter 3. gangen fikk vi Emy vekk fra han ved å rope på hun(hun gikk altså ikke av seg selv:P) for å redde Tellus. Men seriøst jeg trodde jeg skulle dø. Å faktisk se tellus SÅ redd, også bare går hun PÅ han enda mere for å leke, selvom han gir TYDELIGE tegn. Huff. vnaligvis ler jeg ikke av slikt, men akkurat denne episoden var så komisk, fordi Emy ikke var farlig at all, bare vennlig, men hu ntok rett og slett bare ikke hint(eventuelt klare beskjeder:p). 
Foto: Anette Hilton
Altså, dette bilder illustrerer hele møtet sykt bra. Her demper Tellus og prøver å være verdens flinkeste og tror dere ikke damen bare KRÆSJER rett inn i rompa på Tellus!!?? Haha! Ikke snakk om å opptre «forsiktig» her nei!

Møtet løste seg fint da, Tellus dempa tydelig og unngikk henne faktisk endel. De var bar eute sammen noen få minutter, men sålenge jeg satt han i bilen etter at han følte seg konfortabel anser jeg møtet som vellykket, selvom dette antageligvis ikke blir våres  mest prioriterte sosialiseringsparter, hehe.

Men var uansett veldig hyggelig å hilse på Emy og Stian. Og er jo alltid like deilig å tilbringe kvalitetstid i sola på Kløfta! Tellus synes det også. han er så sykt selvsikker og happy der han bare tasser rundt og tror han er gårdens konge, og det er helt greit 😀 hihi.

2 thoughts on “Kløftatur!

  1. Haha! Morsomt innlegg. 🙂

    Winnie har også litt dårlig erfaring med bulldogger. Hun liker dem ikke i utgangspunktet, og denne var døv i tillegg og hørte ikke brumminga hennes. Da han var valp gikk det greit, og de lekte fint sammen, men når han ble voksen og fikk underbitt, klikka det for Winnie. Da tålte hun ikke synet av han i det hele tatt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s