Foto: Siluettbilder

I går var vi som sakt en tur på stranda på ettermiddagen. Det var nydelig kveldssol og jeg tok ut hundene en og en, i og med at det var ett par bilder på stranda.

Tellus blei en nedprioritert modell, i ogmed at det var en god del andre biler her og jeg derfor ikke ville ha han løs. Men på våres tur fikk vi faktisk to passeringer. Den ene av en setterhannhund som forøvrig var veldig langt unna, men som løp og hadde høyt tempo, så det var en fin observasjonserfaring for han. Og litt etterpå møtte vi jaggu meg på en løs whippethannhund. Jeg jobbet her iherdigmed meg selv, om å være rolig og tenke kun positive tanker. Tellus var anspent, men tiltross for at hunden var 4 meter unna oss, kom litt mot oss, før den tusla litt vekk, OG knurra lavt til Tellus, så blei det null utagering!! Hrregud så glad jeg blei da!! Flinkeste gutten min altså! er så utrolig bra for han med slike opplevelser der han ikke føler han må være dust!
Jeg vet i allefall med go sikkerhet at jeg skal ned hit en annen soldag og ta bilder flere slike bilder, for makan til vakkert, er det lenge siden jeg har sett.

Og så var det prinsessa mi sin tur da. Hun er jo virkelig en prinsesse. Herregud så fin ❤
På hele veien hjem fra turen(og forsåvidt underveis på stranda) tenkte jeg fælt på hvor utrolig deilig jeg har det her(IGJEN:p). For altså i mitt hode, så er det lille stykke der man kjører inn mot røssholmstranda, litt i samme sjanger som i Stavanger naturmessig. Altså, ingenting kan sammenlignes med de strendene og naturen der, men det kan i allefall minne om det med de type åkrene og engene som er der, og det faktum at det er en stor, hvit og deilig sandstrand med litt siv og strå i kantene osv. Utrolig nydelig. I dag har jeg liksom fått tatt endel bilder i type omgivelst jeg titt og ofte drømmer om å få ta bilder i, og nå har jeg det jo rett bortenfor der jeg bor, OG jeg kan ha med Tellus hit. DET er villt!

2 thoughts on “Foto: Siluettbilder

  1. Og du sier at vi har så fin natur her? Det ser minst like fint ut der! 🙂 Hehe! Kjempefine bilder.. elsker siluettbilder, det er så stilig 🙂

    • hehe, ja etter at jeg flytta har jeg innsett at jeg har masse vakker natur rett i nærheten.. I asker kunne jeg jo ikke gå tur på slike steder fordi det var kjokt av folk og hunder.. men mangler de fjellene du har da,hihi. takk:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s