Nydelige hundedager!

I går morges fikk jeg besøk av Luna for første gang i det nye huset. Det var utrolig deilig å se det glade lille trollet mitt igjen, og det samme syntes Tellus! Med en gang hun kom drog vi på tur til hvalsmoen.

Det som er så utolig kjekt der, spesielt nå når det fortsatt er litt snø igjen, er at det er stort, oversiktlig og NULL folk eller hunder. Helt perfekt. Vanligvis går jeg ikke tur med begge to løse, men her er det så oversiktlig og det er ingen andre der, så da hadde jeg begge løse. Det er ett sjeldent syn, men jg skal innrømmee jeg syns det var superdeilig!
De løp og lekte, og klarte å koble av og tasse rundt og ta lekepauser og. Vanligvis leker de bare i hagen eller andre mindre plasser, så var herlig å se at de etter en lekeøkt faktisk kobla av og gikk rundt og snusa sammen.

Men det ble endel løping da, Tellus blei gørr sliten,haha:p Men vi gikk forbi ett vann der de tok årets første bad begge to, og Tellus rulla seg i den lille søla og snøen som var, og jeg tror begge storkosa seg.

Jeg må bare IGJEN si at jeg syns det e rså herlig å kunne ha begge vovvene mine sammen i harmoni. For slik var det ikke før. Og det e deilig å s at Luna har ordentlig kraft og selvtillitt, for da  «vinner» hun alltid i tilfelle Tellus blir litt voldsom.
Da vi kom hjem, undersøkte Luna huset nøye før de begge sovna som ett slakt. I dag var det nok en gang strååålende solskinn. Planen var å sole seg og nyte været ute, men naboen hadde for første gang ever fri, og nabodamene er ikke så gira på andre tispe, så det var en smule typisk… Så det endte med at jeg bare tok Luna i bånd og satt meg i mellom, så blei det ikke noe stress, men i morgen håper vi på bra vær igjen, og da kan begge to være løse i hagen.

Uansett, løs eller ei, så storkosa vi oss alle sammen. Jeg får ikke sakt nok ganger hvor mye jeg trives her. Det er en sånn spesiell frihetsfølelse jeg aldri før har følt siden jeg fikk Tellus tror jeg. Å ha egen inngjerda hage er bare helt fantastisk. Den er ikke så stor, men det å bare kunne ha en løs hund og slappe fullstendig av, er veldig befriende for meg som alltid må «trene hund».

En annen ting som var helt herlig var at da vi gikk kveldstur i går kveld, gikk jeg tur med begge to. vanligvis går jeg aldri med de samtidig av den enkle grunn at dersom vi møter noen og Tellus utagerer blir det mange kilo på hver arm å holde igjen. Og det blir rett og slett litt uansvarlig å gå med begge. Men her, i på vårt nye herlige sted så møter jeg jo ALDRI noen på kveldstur. Det er bekmørkt og ingen som gidder å gå forbi på veien nedenfor annet enn på dagtid, så vi gikk rolig rusletur, med slakt og fint bånd, før vi gikk og la oss slitne og tilfredse alle mann. Å bo her er så befriende og gir meg og hundene så utrolig mye mer frihet at jeg bir helt..nei..jeg bare ELSKER det, og setter så vanvittig pris på det, og nyter hvert eneste sekund!!

Jeg er og så ufattelig stolt av prinsen min. Altså bare det for meg å faktisk kunne ta bilder av begge hundene sammen, og spesielt at d er ROLIGE sammen syns jeg fortsatt er kjempestas! Før kunne de ikke være løse inne sammen engang, nå kan de slappe av på tur og ligge ved siden av hverandre og nyte livet! Og Luna virker i veldig fin form om dagen, det gjør hjertet mtt ekstra glad! Hun har ikke vært til behandling på lenge, og virker som mamma og hun har fått gode rutiner hjemme. Mamma tør endelig å ha hun løs i skogen, så de koser seg med morgentur hver eneste dag. Og jeg merker hun er tilfreds med livet, noe hun faktisk i perioder ikke har vært, det har vært preget av litt bekymringer. Men nå virker sinnet hennes bare helt herlig og avslappa, og jeg nyter hvert skund av å se lille jenta mi avslappa ogfornøyd med livet. Hun er jo en sensetiv jente, som jeg ofte er bekymra over pga smerter og at hun er så sensetiv mentalt sett for folk rundt seg(slvom jeg vet jeg overdriver veldig ifht virkeligheten og da:P), men akkurat nå er jeg ikke bekymra at all. For jeg vet og ser så tydelig hvor bra hun har det. Lovinit!

Bilder fra strandtur kommer senere;) Håper andre og koser seg med finingene sine og det fine været!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s