Tellus på besøk på videregående skole

Da vi var i Asker var vi en liten rundreise rundtomkring, og traff både avtalt og tilfeldig på folk jeg ikke hadde sett på lenge. En av de vi var og besøkte var Ida, hun er helsesøster og lærer på en skole jeg gikk på tidligere. Og jeg har liksom skaffa meg litt sånne sterke bånd til flere av disse folka da, så hender titt og ofte jeg stikker innom og viser litt bilder å sånn,fordi de lurer sånn på hvordan jeg har det.

Da jeg slutta på skolen her, det var da jeg fikk Tellus. Så jeg viste han stolt frem i sommerferien til de som hadde mest med meg å gjøre på skolen. Og Ida som jeg besøkte nå var egentlig livredd for hva jeg hadde skaffa meg fordi han var så krypete og nervøs av seg. Husker jeg egentlig blei drittsur fordi hun hadde så lite trua på dette her. Men hun hadde jo rett da, Tellus har jo aldri vært noen enkel case, og kunne lett blitt «farlig» i feil hender. Så det var egentlig enda en påminnelse på hvordan Tellus var som liten. Det er ikke jeg som har bagatellisert hele greia. Men han var faktisk helt ute av seg og veldig nervøs. Og det føles litt godt iblant å få disse påminnelsen om at folk faktisk var bekymra fordi han var som han var…I og med at alt faktisk har gått strååålende bra og han har blitt en så flott gutt!

Så til hovedgreia da. Poenget var jo at Tellus fikk være med inn på kontoret hennes. Hun ville gjerne hilse på han. Jeg var litt redd for at det ble litt mange lukter for han, men det gikk veldig fint(om dte blir for mye rare lukter og litt spesielle omgivelse kan han iblant bli litt nervøs og nekte å gå inn). Han tasset rolig inn og snuste litt rundt og hilste på Ida og snudde rompa til henne(når han gjør det er folk godtatt).

Så snuste han bare rundt i rommet og var løs mens vi satt oss ned, og resultatet ganske kjapt er bildene jeg har lagt ved. Han bare la seg ned og sovna han..på siden.. på ett vilt fremmed sted med ett vilt fremmed menneske. Forrige gang turte han ikke hilse på Ida i dte hele tatt, og jeg kan garantere han ALDRI hadde klart å roe seg inne på det rommet der, det hadde nok endt i stressanfall. Ja, jeg er litt stolt! Og Ida syns han var såååå vakker, og blitt en sååå flott gutt! Også prata vi masse hund, og jeg prøvde å lære hun opp litt. Hun er egentlig litt av den harde skolen, men da jeg anbefalte henne en bok fikk hun evig dårlig samvittighet og så på seg selv som en ren idiot. Alltid hyggelig når man får folk til å åpne øynene sine:D Og ikke minst det å få vise frem min flotte elskling som for folk som kun så han som baby og ser han nå, er to vidt forskjellige hunder:D

7 thoughts on “Tellus på besøk på videregående skole

  1. Du har all grunn til å være stolt av gogutten din :)Du har gjort en vanvittig god jobb med han 🙂
    Men hvordan har du trent han til å bli så rolig og avslappa inne hos fremmede/på fremmede steder? Jeg sliter med Vinnie at han stresser seg veldig opp når vi en sjelden gang er på besøk hos andre,og aner rett og slett ikke åssen jeg skal gripe tak i det.
    Vet at det er min feil at han stresser når vi er hos andre,pga. jeg var ikke flink til å reise på besøk til andre når han var valp.

  2. For en opplevelse, Therese! Tenk, Tellusgutten din begynner å bli en «vanlig» harmonisk hund som fungerer godt også i ukjente omgivelser 🙂 Men jeg vet, «vanlig» blir han aldri 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s